DEILIG ISKREM

Smaker kommer og smaker går. Selv om noen allerede kan kalles klassikere. Fellesnevneren er deilig is av høyeste kvalitet. Vi tester ofte ut nye smaker og lanserer nå mange gode kombinasjoner. Helt uten tull.

 
VANILJEGLIS  Iskremgårdens delige vaniljeis. Når dagen skal nytes!  Vaniljeis med eggeplomme og vaniljefrø fra ekte vaniljestenger. Passer godt alene, eller som dessert med for eksempel brownies og sjokoladefondant. 

VANILJEGLIS

Iskremgårdens delige vaniljeis. Når dagen skal nytes!

Vaniljeis med eggeplomme og vaniljefrø fra ekte vaniljestenger. Passer godt alene, eller som dessert med for eksempel brownies og sjokoladefondant. 

SJOKOLADEFEST  Iskremgårdens deilige sjokoladeis. Fordi alle fortjener det!  I denne isen er det lagt inn tykke striper med herlig mørk sjokolade. Spring til fryseren neste gang du får lyst på en fest!

SJOKOLADEFEST

Iskremgårdens deilige sjokoladeis. Fordi alle fortjener det!

I denne isen er det lagt inn tykke striper med herlig mørk sjokolade. Spring til fryseren neste gang du får lyst på en fest!

JORDBÆRLYKKE  Iskremgårdens deilige jordbæris. Smaken av sommer.  Vanliljeis blandet med  jordbærsaus og hele jordbær. Jordbær hører sommeren til, men med denne isen får du jordbærlykke hele året.

JORDBÆRLYKKE

Iskremgårdens deilige jordbæris. Smaken av sommer.

Vanliljeis blandet med jordbærsaus og hele jordbær. Jordbær hører sommeren til, men med denne isen får du jordbærlykke hele året.

 
KAFFEPAUSE  Iskremgårdens deilige kaffeis. Noen liker kaffe, noen liker te, alle liker iskrem - så enkelt er det! Kaffepause eller pausekaffe. Slå to fluer i en smekk. Kaffepause nytes alene eller sammen med en søtsak.

KAFFEPAUSE

Iskremgårdens deilige kaffeis. Noen liker kaffe, noen liker te, alle liker iskrem - så enkelt er det!

Kaffepause eller pausekaffe. Slå to fluer i en smekk. Kaffepause nytes alene eller sammen med en søtsak.

ISMOKKA  Iskremgårdens deilige mokkais. For deg som ikke er helt voksen. En herlig kombinasjon av vanlijeis, sjokolade og kaffe. Perfekt på en varm sommerdag.

ISMOKKA

Iskremgårdens deilige mokkais. For deg som ikke er helt voksen.

En herlig kombinasjon av vanlijeis, sjokolade og kaffe. Perfekt på en varm sommerdag.

KARAMELLSMELL  Iskremgårdens deilige is med salt karamellsaus. En skikkelig nam-nam-is.  Har du smakt søtt og salt sammen? Det må være verdens beste kombinasjon. Hvilken isglede!

KARAMELLSMELL

Iskremgårdens deilige is med salt karamellsaus. En skikkelig nam-nam-is.

Har du smakt søtt og salt sammen? Det må være verdens beste kombinasjon. Hvilken isglede!

 
MINTOLADE  Iskremgårdens delige is med sjokolade og mint. Et frisk pust i fryseren. Dette er kombinasjonen for deg som bare elsker is. Den søte sjokoladen sammen med den friske minten gjør dette til en skikkelig smakfull opplevelse.

MINTOLADE

Iskremgårdens delige is med sjokolade og mint. Et frisk pust i fryseren.

Dette er kombinasjonen for deg som bare elsker is. Den søte sjokoladen sammen med den friske minten gjør dette til en skikkelig smakfull opplevelse.

KOMPIS  Iskremgårdens deilige is med hvit og mørk sjokolade. En venn i nøden.  Den hvite sjokoladen er brukt i iskremen. Den mørke sjokoladen er blandet inn i tynne lag. To sjokolader som fungerer utmerket sammen.

KOMPIS

Iskremgårdens deilige is med hvit og mørk sjokolade. En venn i nøden.

Den hvite sjokoladen er brukt i iskremen. Den mørke sjokoladen er blandet inn i tynne lag. To sjokolader som fungerer utmerket sammen.

UGLER I MOSEN  Iskremgårdens deilige kjeks & sjokoladeis. Ugler i mosen - når du trenger kosen!  I byen kaller en denne type is for cookies and cream, vi kaller den Ugler i mosen. Det er blandet noe i isen - biter av kjeks trekt med herlig sjokoladesaus.

UGLER I MOSEN

Iskremgårdens deilige kjeks & sjokoladeis. Ugler i mosen - når du trenger kosen!

I byen kaller en denne type is for cookies and cream, vi kaller den Ugler i mosen. Det er blandet noe i isen - biter av kjeks trekt med herlig sjokoladesaus.

 
SITROLINA  Iskremgårdens delige is med sitronsaus. Solskinn på boks. Deilig sitronsaus blandet i sitronis. En fullverdig dessert eller en ekstra kos når livet gir deg sitroner.

SITROLINA

Iskremgårdens delige is med sitronsaus. Solskinn på boks.

Deilig sitronsaus blandet i sitronis. En fullverdig dessert eller en ekstra kos når livet gir deg sitroner.